Heta spanska smaker i den varma svenska sommarkvällen

I går styrde jag kosan mot Göteborg efter att först ha letat som en tok efter sambons kamera utan nåt resultat och därefter kört Jonathan till mormor. Blev lite sen kan man säga så på vägen dit letade jag fram numret till KatjaSpot and Tell som stod för eventet och ringde och meddelade att jag skulle bli lite sen. Väl framme i Göteborg hittade jag en parkeringsplats inte långt ifrån där vi skulle vara och traskade iväg mot mitt första Spot and Tell-event. Ridderheims var det som stod för det vi fick provsmaka nämligen en massa härliga smårätter från deras helt ny sortiment Tapas Take Away. Jag har faktiskt aldrig testat tapas innan så det var med stora förväntningar jag satte mig vid det dukade bordet.

En del av rätterna skulle serveras varma och en del kalla. Min klara favorit blev Gambas al Ajillo, jätteräkor i en vitlöksdoftande örtsås som passar lika bra varma som kalla.

Det var mycket som var gott och om jag hade haft kameran med mig (fick iofs med mig min gamla kamera men batteriet dog) så skulle jag tagit en massa bilder. Nu har jag i stället lånat bilderna från Ridderheims hemsida.

Förutom den goda maten fick jag också äran att träffa en massa trevliga bloggmänniskor. Efter provningen gick vi iväg några stycken och satte oss på en uteservering i den ljumma sommarkvällen och drack valfria drycker och pratade en massa innan vi skildes åt. Dock kommer vi snart att träffas igen för redan på lördag är det dags för nästa event. Då blir det dessertdags med Pajfrossa på Råda Säteri. Jennie och Tora är det som står för inbjudningen och såklart är det Spot and Tell som står bakom hela eventet.

Förhoppningsvis har min nya alldeles underbara kamera hunnit komma till dess och då lovar jag att det ska bli en massa fina bilder!

Kram Ann

3 svar på ”Heta spanska smaker i den varma svenska sommarkvällen”

  1. Hej Ann,
    ja, vi satt nog vid olika bord. Visst var maten god. Visste inte att ni gick vidare sedan. Vi gick direkt, trodde inte det skulle vara mer än så 🙂 Nej, till råda säteri ska jag inte. Hade säkert varit trevligt men jag prioriterar båtlivet istället 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.