Fotat i skogen

I dag har jag fotat en massa killar och tjejer som kört trial i skogen i Hillared. Ska skriva nåt litet till vårt Byablad och har även tänkt att skicka in lite bilder och text till Borås Tidning och Svenljunga och Tranemo Tidning, får se om de tar in mina bilder och min text.

Riktigt kul att se hur duktiga de var på att balansera och köra upp och ner för branter som man knappt kunde gå upp och ner i.

Annars har det varit en lugn helg, efter en hektisk fredag var det ganska skönt att bara vara under lördagen. Ett vildsvin hanns med att styckas annars var det inte så mycket mer på schemat.

Nu är det bara två veckor kvar innan det är semester för mig. Sista veckn innan semestern kommer min vikarie Annika att jobba ihop med mig så det blir en skön nedtrappning innan semestern börjar. Längtar!

Kram Ann

Ett svar på ”Fotat i skogen”

  1. Va? Vad skumt, jag vet inte vem den personen är, hon/han lämnar aldrig rätt bloggadress så jag kommer aldrig in på sidan konstigt nog. Så nej, det är inte jag! 🙂

    Jag är är sådan vaneläsare av bloggar att jag knappt söker mig utanför min egna sfär men andra får gärna läs.

    Ja, de kan sätta fart rejält på ligamenten.

    Kul med tidningarna, STT brukar ju vara duktiga på att ta in saker, hoppas verkligen att de gör det för det var fina bilder.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.