Ett litet livstecken… och en ny tårta

Har haft en massa för mig sedan sist, mycket mat har det blivit, i bufféform, med medelhavstema. Mycket jobb men massa kul och jättemycket fina ord från värdpar och gäster. Är de nöjda så är jag nöjd!

Nog om det. I går gjorde jag min första motivtårta, har ju bara gjort med blommor på tidigare men nu var det en liten kille som väldigt gärna ville ha en tårta med Star Wars på, enligt hans mormor var det så iaf. Jag älskar ju utmaningar och jag måste säga att jag var mer än nöjd när jag var klar sent i går kväll.

Mormorn var supernöjd när hon fick se den idag och i morgon får jag veta vad den lille killen tyckte. Kan man gissa att han också blev nöjd?

Tårtan är fylld med hallonmousse och dumlefluff och täckt med marshmallowsfondant (mmf). Dekorationerna är gjorda av mmf och sugarpaste (det svarta). Har dessutom använt mig av svart pastafärg samt guldpulver.

Ann

9 svar på ”Ett litet livstecken… och en ny tårta”

 1. Men mamma! Klart att man kan säga att en tårta är snygg! Du sa ju precis det.. =) Jättesnygg dessutom.

  Kram!

 2. Jättefin! Du är helt suveränt duktig! Har du inte funderat på att öppna ett eget litet mat/fikaställe….det skulle passa dig som handen i handsken! Kramar från Camilla i ett soligt Motala

 3. Wow! Den blev ju hur cool som helst! :O Kan inte du göra en Sims tårta till mig när jag fyller år?! ;D

 4. Jisses vilken tårta! Jag skickar en beställning när det är dags för sonens 6-årskalas. Han skulle bli helt tokig av glädje! Otroligt häftig!

 5. Hej!!
  Fasen vilken cool tårta! Lillebrors Albin hade blivit överlycklig av en sådan…. Håll den i minnet till september är du snäll.

  kram
  Anna

 6. Hej!

  Jättefina tårtor!!!
  En fråga bara vart får man tag på detta guldpulver?

  Mvh Maria

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.