Bröllopstårtor

Har egentligen en massa inlägg som ligger i mitt huvud och snurrar samt en massa bilder som ligger redigerade och klara och bara väntar på att få petas in i några inlägg men jag har liksom inte tid. Det är tårtbak som mest har fyllt mina senaste dagar och jag kunde bara inte låta bli att lägga ut en bild. För en stund sedan gjorde jag alltså klart mina första bröllopstårtor. Paret som ska ha dem gifte sig iofs för 60 år sedan men jag tror knappats att de hade sådana här tårtor den 7/7 1950.

Tårtorna (som ser nästan exakt likadana ut) är täckta med ljuslila marshmallowsfondant och alla dekorationer är gjorda i samma material. Detta var första gången som jag gjorde pärlkant nertill och det var lite klurigt innan jag kom på hur jag skulle göra. De är fyllda med hallonmousse och Dumlefluff respektive päronmousse och After Eightfluff. Är otroligt nöjd med resultatet iaf, hoppas att de som ska fira i morgon blir lika nöjda.

Ann

5 svar på ”Bröllopstårtor”

 1. Jag är stum av beundran! Du är så duktig. Håller med föregående skribent…den här tårtan var nog den finaste av alla. Den blir svår att slå! Kramar

 2. Hej Ann,

  jag vill tacka dig för de fina tårtor som du gjorde för mina föräldrar till deras 60 års bröllopsdag.
  Tårtorna är så vackra.

  Tack en gång till.

  Kram
  Birgit

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.