Semestern är slut

I morgon är det dags att jobba igen fast jag var faktiskt på jobbet i en timma igår för att ställa i ordning och plocka fram saker som har varit bortplockade såsom allt porslin och bestick. Fabriken har ju varit stängd i två veckor men ett tiotal personer har arbetat och använt matsalen, de har dock fått använda engångsmaterial. Golvet i vår matsal och några andra lokaler har blivit bonade under stängningen så jag kollade så att allt stod på sina rätta ställen samt förberedde lite för måndagen. Har ju haft fyra underbara veckor både när det gäller innehåll och väder så jag kan absolut inte klaga på min semester dessutom gillar jag ju mitt jobb så mycket så det ska bli kul att börja igen fast det hade varit härligt att ha en vecka till tillsammans med sambon, nu fick vi bara en vecka ihop.

Semestern har annars varit fylld med kuligheter. Några dagar med barnen i Olofsbo i Falkenberg med sol och bad, en massa tårtor till nära och kära, hundutställning, Leos Lekland, sommarfest hemma hos oss, dagstur till Gränna och Visingsö, minisemester till Danmark och Legoland med hela familjen och en massa lek med kompisar för Jonathans del. Allt kan bara sammanfattas med ett ord: Semester!

Strax ska jag gå ner och lägga mina jobbarkläder i torktumlaren, har haft fyra veckor på mig att tvätta dem men det är inte riktigt så jag jobbar, jag fixar till dem sista kvällen.

Önskar alla en bra början eller fortsättning på jobb eller semester eller var ni nu befinner er!

Kram Ann