Regnet det bara öser ner…

men det har varit några ljusglimtar denna dag iaf som har gjort att regnet inte har kännts så illa trots allt.

Fick ett sms tidigare idag att min beställda bok från Adlibris fanns att hämta. Ninni Schulmans debutroman ”Flickan med snö i håret” var det som låg i paketet. Gillar Ninnis blogg och har följt den ett bra tag. Tycker att hon skriver underbart bra så en bok av henne måste ju bara vara hur bra som helst!

Läste förresten ut Keplers ”Hypnotisören” i söndags natt, kunde inte sluta läsa så klockan hann bli två innan jag släckte lampan. Inte så bra när man skulle upp klockan sex dagen därpå för att jobba första dagen efter semestern men det gick bra iaf. ”Hypnotisören” är nog en av de bästa böckerna jag har läst någonsin. Helt otroligt spännande och med ett driv som jag inte har stött på tidigare. Saknade faktiskt boken när den var slut men som tur är har ju Keplers ”Paganinikontraktet” kommit ut så det blir väl att köpa den och läsa den sedan.

I väntan på Ninnis bok tänkte jag läsa ”Din heder” av Martin Svensson. Började på boken i tisdags kväll men tröttnade ganska omgående. Inget flyt i texten, felaktiga kommateringar, konstiga meningar och allmänt dålig är mitt omdöme. Tänkte ändå att jag skulle läsa ut den, har svårt för att avbryta läsandet av en bok men så kom Ninnis bok som en räddande ängel.

Fick även ett telefonsamtal från IKEA. Våra nya möbler kommer på tisdag kväll någon gång mellan 17 och 21. Härligt!!!

Dagens sista ljuspunkt var att jag bakade så snygga cupcakes idag. Jag vet ännu inte hur de smakar, det får vi se vid fredagsfikat på jobbet i morgon. Det är iaf vanliga muffins som är fyllda med blåbärsmousse och toppade med vit chokladsmörkräm. Kan ju inte smaka illa väl? Testade en ofylld muffins tidigare och den var iaf god. Om cupcakesen är goda kommer såklart ett recept!

Sen har ju dagen varit fylld av en massa andra små ljusglimtar; trevliga människor, en söt son, en underbar sambo och en pannkakslagande dotter på telefon.

Edit: Glömde en ljusglimt!! Vann veckans, eller rättare sagt semesterns, fototema ”Semester” på jobbet med denna bilden:

Hoppas att ni har hittat några ljusglimtar i det annars så gråa vädret!
Kram Ann

2 svar på ”Regnet det bara öser ner…”

  1. Hoppas att du tycker om. Lite i alla fall. Och vilka snygga cup cakes du gjort. Jäklar, så läckert!

  2. Hej Ann! Såg att du just hade läst ut Hypnotisören, jag tokgillade den oxå! I fredags natt avslutade jag Paganinikontraktet! En bok som var helt omöjlig att lägga ifrån sig = sträckläsning av nästan 600 sidor! Känns tomt nu när den är slut 🙁
    Ha det gott, Kram Anna!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.