Måndag och vanlig vardag igen…

Idag började sambon jobba efter sin korta semester på två veckor. Det var också dags för Jonathan att komma tillbaka till fritids efter fem veckors sommarlov. Det är inte så många barn inom barnomsorgen denna vecka så alla barn, både från förskolan och fritids, är på en av småbarnsavdelningarna denna vecka. Idag var de bara tre barn, snacka om mjukstart.

Här hemma har vi röjt och grejat lite i helgen och idag. Köpte en ny TV i lördags, äntligen en platt, samt dvd-spelare och ljudsystem. I morgon kommer äntligen våra nya möbler från IKEA så vi har röjt ur vår bokhylla och satt upp TV:n och högtalarna på väggen. Lite trasiga väggar har spacklats (dumma hund) och i morgon sa jag försöka laga tapeterna så att det ser lite bättre ut. Det ska bli så skönt (och snyggt!) med nya möbler. Bilder kommer såklart så småningom.

Har lite bilder i kameran och blogginlägg i huvudet men jag orkar inte plocka över bilderna från minneskortet. Fast såväl bilder som tankar finns ju kvar så det kommer nog något inom kort. Kan berätta att det handlar om livskvalité och till synes läskiga saker.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!
Kram Ann

2 svar på ”Måndag och vanlig vardag igen…”

 1. Usch vad fort semesstern går. Jag har haft 3 veckor redan! Skönt för lillkillen med lite mjukstart.
  Vad skoj med nya möbler! Här är vi ju igång och renoverar för fullt…det ser förjäkligt ut överallt. Har en Blocket-annons ute på lite möbler som vi ska sälja av för även vi räknar med att handla lite nytt så småningom. Tyvärr är det bara soffbordet som sålts än..hoppas jag lyckas sälja det andra också!
  Kram kram

 2. Hej Ann!

  Måste bara säga att du har en kanon blogg, en av mina favoriter.
  Skall prova på blåbärs cupcakes imorgon 🙂

  Kram Josefin Mellbladh

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.