En liten tjuvtitt…

I dag kom äntligen våra nya möbler från IKEA. Leveransen skulle komma nån gång mellan 17 och 21 men strax efter lunch ringde DHL och frågade om de kunde komma tidigare. Sambon jobbar ju tidigt skift denna vecka så de fick hans nummer för att kolla hur tidigt de kunde komma. Jag jobbade på som sjutton och stämplade ut tre minuter över tre och när jag kom hem hade första lasset med lådor burits in. Andra lasset var på väg in och snart hade vi en massa stora kartonger och platta paket i vårt vardagsrum.

Vi började med bokhyllan men gjorde inte klart den helt för vi var tvungna att se hur stor plats soffan skulle ta. Därefter var det dags att bygga sideboard. Det gick kanonbra och den blev jättesnygg. Härnäst på tur stod soffan och vi fick först ta bort ena gaveln på soffan och sätta den på schäslongen och sedan var det bara att skruva fast lite fästen och sätta ihop delarna. Till sist skruvades bordet ihop och när vi röjt undan och fixat lite mat kunde vi äntligen sätta oss ner. Då var klockan nio och vi hade jobbat non stop sedan klockan fyra. Bokhyllan är inte klar ännu men den tar vi i morgon. Benen och ryggen värker en del nu men man glömmer ganska snart smärtan när man får sitta i den sköna soffan och titta på de underbara möblerna. Tänk att lite trä, tyg och skruvar kan göra en så lycklig…

Fotade några bilder nu i kväll men allt är ju långt ifrån klart. En liten tjuvtitt blir det iaf.

Nya TVn ovanför sideboarden. Lampan till höger fick jag från Konsum i julklapp för något år sedan. Antagligen kommer den att hamna till vänster om sideboarden sedan.

Bokhyllan står till vänster om soffan, närmast kameran syns fotpallen.

Soffan heter Kivik och klädseln heter Tenö ljusgrå och de övriga möblerna kommer ur serien Liatorp, allt från IKEA.

Nu ska jag gå och lägga mig,. Trött men mycket nöjd!

Kram Ann

Ett svar på ”En liten tjuvtitt…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.