När kommer nästa bok???

Ja, det är frågan jag direkt ställer mig när jag har läst ut Ninni Shulmans debutromam ”Flickan med snö i håret”. Jag vill ha nästa bok nu! Eller helst i förrgår! Ninni skriver på ett sätt som verkligen fångar läsaren. Såväl person- som miljöskildringarna är klockrena och bidrar verkligen till att göra berättelsen levande. Jag älskar böcker där man verkligen får lära känna personerna. Ninnis bok känns så fräsch och modern, det är facebook, bloggar och bilddagboken och man märker verkligen att hon vet vad hon skriver om. Och som den deckare/kriminalroman det är så innehåller den såklart mord och klurigheter att fundera på. Vem är god och vem är ond? Själva mordgåtan är ju naturligtvis det viktigaste i boken men jag tycker ändå att allt runt omkring; människorna, miljön och stämningen är det som gör boken så fruktansvärt bra!

Ninnis bok får högsta betyget av mig och nu vill jag bara ha mer! Vad är det du har satt igång Ninni?

Ann

Ett svar på ”När kommer nästa bok???”

  1. Jag som INTE gillar deckare ska nog göra ett försök med den här boken! Verkar ju som att den har ”DET”:) Tack för tipset!
    Kram Eva

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.