Tusen tack för all hjälp!!!

Vilka underbara människor det finns som läser min blogg! Har fått en massa finfina förslag på namn på min tänkta firma men idag kom jag på hur jag skulle göra för att kunna ha mitt tänkta namn som jag redan har bokat och betalt domännamn och webhotell för. Den enkla lösningen blev att ansöka om Handelsbolag i stället för enskild firma och då är det inga problem att ha namnet ”Flickorna i köket”.

Fast förutom flickan Ann är det numer också en pojke Peter i köket. Sambon gick in som bolagsman(!) i mitt (vårt) Handelsbolag så nu är det bara att vänta på att registreringen ska gå igenom och sen är det F-skatt, tillstånd och byggnation av kök i källaren som gäller! Skojskoj!!

Min förhoppning är att allt ska vara klart till årsskiftet allra helst ännu tidigare men tiden går ju så fort och det är en hel del som ska göras på tid som det inte finns så mycket av så vi får väl se när det blir klart.

Kram och än en gång tack till alla er som spånade och lämnade förslag!
Ann