Kick Off

Fast inte på det företag där jag jobbar utan på ett annat företag där min kompis jobbar. Och jag har inte varit med på själva Kick Offen, jag har bara fixat mat och tårta. Fast bara och bara har det ju inte varit direkt. Mat till totalt 18-22 personer. Två sorters baguetter till dera kräftfiske igår kväll. En med salami, brie, tomat och rödlök och en annan med grillad kyckling, bacon, majonnäs och tomat. Idag har det serverats köttfärssoppa med crème fraiche och bröd och smör samt smulpaj med hallon och vit choklad och kallrörd vaniljsås till lunch. Till kvällen blev det deras egna kräftor som jag inte behövde bry mig om. Jag koncentrerade mig i stället på Västerbottenpaj med kantareller, Räkpaj med grön chili, tunnbrödssnittar med philadelphiaost och två olika fyllningar; rökt lax och gräslök respektive rökt nötrulle och pepparrotsvisp. Dessutom en massa god hemgjord aioli, en blandad sallad samt bröd och smör. Inte att förglömma blev det också två tårtor.

Trött? Jo, en aning kanske, kommer nog att sova gott i natt iaf.

Ann

Ett svar på ”Kick Off”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.