Idol och fiskprat

Efter ”Halv åtta hos mig” tidigare i kväll var det bara att sitta kvar i soffan för att kolla vidare. Vad skulle man då välja? Fotboll, Maud eller Idol? Om man nu har läst min rubrik till det här inlägget så förstår man nog att det blev Idol för min del. Fotboll eller sport i allmänhet intresserar mig inte. Fast det kan vara kul att titta på friidrott nån gång ibland och sedan gillar jag simhopp, gymnastik och konståkning. Bedömningssporter är nog de enda sporterna jag verkligen tycker om att titta på. Men nu var det ju inte något EM i gymnastik som konkurrerade med Idol så mitt val var väldigt enkelt. Fast jag hade nog sett på Idol i vilket fall som helst.

När jag satt där i godan ro och drack mitt kaffe tyckte jag att jag hörde en knackning på ytterdörren. Vi har en ringklocka men den fungerar bara när den själv vill. Jag trodde iaf att det var äldste sonen som kommit hem från en kompis och i morse kunde han inte hitta sin nyckel och då är det ju ganska naturligt att man vill bli insläppt. Jag lyfte iaf bakdelen från vår sköna TV-soffan och gick ut i hallen för att öppna. Det var inte sonen, det var en försäljare från Hemfisk, typ som Hemglass fast med frysbilen full av fisk och skaldjur i stället för glass. Han visade deras prislista och berättade att de nu hade börjat köra i Hillared och skulle återkomma var tredje månad. Jag tackade nej till att köpa just nu denna gång, vi har helt enkelt inte plats i frysen för den är full av vildsvinskött, älgkött och rådjurshuvuden. Däremot fick de gärna komma och knacka på, eller ringa på om klockan behagar fungera, nästa gång de hade vägarna förbi.

Någon som har köpt fisk och skaldjur från Hemfisk?

På grund av, eller tack vare (det beror på hur man ser det) fiskpausen missade jag några minuter av Idol men jag tror nog att jag ändå kommer hinna se tillräckligt många göra bort sig innan den här säsongen är över.

Kram Ann

3 svar på ”Idol och fiskprat”

  1. Bra! Fisk är mycket bättre än glass!
    Själv är man dräng på gården och får inte gå in innan man har gjort sitt ”dagsverke” och man får absolut inte gå in innan det blir mörkt!

    //B

  2. Hej, jag har en fototävling i min blogg just nu, med ett fint pris från tvspelsweb. Kolla in om du är intresserad 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.