Mmmmmm… vilken skinka!!

Härom dagen köpte jag en skinka i delikatessen i ”min” Konsumbutik i Dalsjöfors. Direkt när jag såg den kände jag att jag var tvungen att köpa den. Vilken skinka pratar jag om då? Jo, Bruschettaskinka. En underbar rökt skinka med smak av italien. Skinkan görs av Gourmetgruppen och bilden har jag lånat från deras hemsida.

Jag har tidigare köpt en liknande skinka från Ridderheims, Pomodoreskinka, med soltorkade tomater. Har dock inte sett till den på länge och när jag tittade på deras hemsida kunde jag inte hitta den i sortimentet. Har verkligen saknat den skinkan och därför blev jag så glad när jag såg en liknande och som det visade sig dessutom smakade lika gott. Äntligen kunde jag åter igen njuta av en rostad macka med ett tjockt lager naturell philadelphiaost toppad med en massa tunna skivor underbar, välsmakande skinka.

Om ni gillar italienska smaker och springer på denna skinka i er delikatessdisk så köp ett par hekton. Ni kommer inte att ångra er!

Ann

4 svar på ”Mmmmmm… vilken skinka!!”

  1. Åh va härligt med sån fin-skinka! Det är dock ingen risk jag springer på denna för utbudet här nere är knapert vad gäller charkdelikatesser, men jag ska hålla ögonen öppna! Hoppas allt är bra med dig, har suttit länge å väl å beundrat din senaste Kitty-tårta! 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.