180 knyck!!!

Mitt liv går i räserfart just nu. Det är inte många lugna stunder och nej, Göran, det blir inte så mycket sömn. Men jag hinner nog sova så småningom. Det är mycket som ska fixas när man startar företag. Om man dessutom arbetar heltid, har familj och djur samt engagerar sig i en massa saker så är det svårt att få dygnets timmar att räcka till. Skulle behöva en sisådär 3 timmar till per dygn, då hade jag varit nöjd.

I fredags var jag på privat rådgivning på skatteverket och fick en massa bra svar på mina frågor samt väldigt mycket bra information. Kan verkligen rekommendera alla som funderar på eller nyligen har startat företag att boka in ett sånt möte. På onsdag ska jag till banken för att fixa konto och grejer och dessutom måste jag handla en massa som behövs för ombyggnaden i källaren. En begagnad dörr köptes i onsdags och nästa vecka ska jag köpa kakel, fix, fog och flytspackel. En tur till IKEA ska hinnas med och en del vitvaror ska införskaffas. Dessutom ska jag fixa F-skattsedel, skicka in papper till kommunen och säkert en massa andra saker som jag inte kommer ihåg. Mycket grejer blir det.

Snart ska jag iaf lägga upp veckans recept som dyker upp i morgon bitti. Huvudingrediensen är lax, så mycket kan jag avslöja.

Funderar på att växla ner lite om en stund, sakta ner, bromsa in lite mjukt, dra handbromsen och parkera till i morgon bitti men jag har ju lite grejer till som måste göras först.. =)

Kram Ann

2 svar på ”180 knyck!!!”

  1. Kan tänka mig att det är massor att göra med att starta eget. Ska du köra hemifrån? Vilka säljer du till, privatpersoner eller företag?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.