Long time…

Det har varit så fullt de senaste dagarna så jag har helt enkelt inte hunnit med bloggen. Tänkte dock försöka uppdatera lite vad som hänt sedan sist.

I onsdags var jag på banken för att fixa företagskonto, desstom var jag och köpte 23 kvm kakel samt fix och fog. Förutom det var jag på prisutdelning för Espira Tillväxtcup, jag hade skickat in en affärsidé men vann inget pris. Inte denna gång iaf, detta var bara etapp 1 och jag ska såklart vara med i etapp 2 också, bara jag hinner göra klart och skicka in mitt bidrag i tid. Det var iaf trevligt med lite mingel och lite gott att äta och ett kanonbra föredrag av Boris Lennerhov, VD på Gekås i Ullared. Hann med en hel del den dagen.

torsdagen bakade jag en del och dessutom tog jag hand om sambons del av älgkvigan som jaktlaget sköt i början på veckan. Nu har vi ännu mer älgkött i frysen. Auktionen på min tårta för världens barn avslutades och om jag inte minns helt fel (sidan finns inte kvar längre?) så slutade den på 560.-. Inte så illa!

I fredags gjorde jag inte så mycket för det blev sent på torsdagskvällen/natten. Det blev köpt pizza till middag efter att jag hade varit och handlat.

I lördags var det dags att fira älskade dottern Sofia på hennes 17-årsdag som var i fredags. Grejade med köttfärspaj och tårta och städade undan lite här hemma innan jag åkte och hämtade sambons mamma samt Sofia och Oscar i Borås. Mor och bror dök också upp och det blev presentutdelning. Endast platta paket i form av kuvert men den nyblivna 17-åringen klagade inte. Av oss fick hon bland annat biljett till Idols fredagsfinal på Scandinavium den 3 december. Det blir jag och hon samt en kompis till mig och hennes lika gamla dotter som ska njuta av Idol live! Ska bli riktigt skoj!

En tårta blev det såklart till dottern, illa hade det varit annars. Som den Sims-älskare hon är blev det såklart en med Sims på.

I söndags körde jag Sofia till Borås igen och åkte till Byggmax och köpte ett antal meter regel till väggen i källaren samt skruv och golvfärg. Sambon har flytspacklat golvet också förresten och satt upp mublock till nederkanten på väggen så nu är det bara lite gipsskivor som ska fraktas hem sedan kan vi börja bygga på riktigt på mitt ”källarkök”.

Idag, måndag, har det varit jobb som vanligt och ganska lugnt efter det. Det blev plättar och ost- och skinkcrepés till middag och sedan slappande i soffan. Tittade på SVTs nya dramaserie ”Våra vänners liv”, helt i min smak! Härliga dialoger, snygga bilder, bra skådespel, svensk drama när den är som bäst!

I morgon, tisdag, ska jag vara i aphuset på Borås Djurpark hela dagen på utbildning. Det är en kurs i Livsmedelshygien som jag ska gå via jobbet fast den passar ju även bra i mitt eget företag.. =)

Sedär, en hel vecka, tänk vad fort det kan gå…

Kram Ann