Gårdagens radiomedverkan

I går var det dags för Förmiddag i Radio Sjuhärad igen. Denna gång var det inte bara jag och programledaren Lena i studion, jag fick även göra bekantskap med trevliga Louise från Kinna som har matbloggen Loulas kök. Vi hade fått i uppdrag att leta fram en matbloggare från Sjuhärad plus en blogg eller hemsida som bara skrev om någon viss typ av mat. Jag tipsade om Helenas Ljunggrens underbara blogg med vackra bilder, härliga recept, värme och glädje. Mitt andra tips blev Katjas lite galnare blogg, Kaffekokarkokboken, även den med underbara bilder men kanske lite mer galna än härliga recept fast gott om värme och glädje hittar man även här.

Nåt annat kul som hände i går var att sambon fick ett nytt jobb, äntligen ska han få jobba som rörmokare igen, något han har längtat efter länge. Grattis min älskling!

Nåt mindre kul var att jag började känna mig sjuk, ont i kroppen och i halsen. Var helt slut i går kväll så efter jobbfirande med skaldjur och vitt vin somnade jag så gott på soffan. Idag är det snorigt och rinnigt i ögonen men halsen gör inte lika ont iaf. Hoppas att det går över snabbt nu bara, jag har inte tid att vara sjuk.

Snart ska jag iväg till en jobbarkompis, hennes sambo ska kolla på vår ena bil. Servon funkar inte som den ska. Hoppas att det är något som går att fixa till utan att det kostar hur mycket som helst.

Nä, nu blir det en dusch, kanske kan känna mig lite piggare efter det.

Kram Ann

Ett svar på ”Gårdagens radiomedverkan”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.