Chinese cook at home

I går blev vi sugna på kinamat men när man har två mil till närmaste kinarestaurang så drar man sig lite för att åka och hämta. Maten blir inte lika god efter att ha transporterats i 20 minuter. Därför blev det hemmagjord kinamat. Jasminris, friterad kyckling och fläskfilé och till det hemgjord sötsur sås och jordnötssås. Mitt inlägg med kinamaten är ett av de inläggen som får mest träffar när folk söker sig fram till min blogg men jag har ännu inte fått några kommentarer på just det inlägget. Undrar om det beror på att folk blir så vansinnigt mätta, som vi blev igår, att de helt enkelt inte orkar gå in och kommentera efter de har ätit.

Tog ingen bild på maten igår så ni får nöja er med en bild från ett tidigare tillfälle när jag lagade kinamat.

Nu ska jag laga tacos, det blir söndagsmys i stället för fredagsmys!

Kram Ann

4 svar på ”Chinese cook at home”

  1. Så duktig du är. Har aldrig vågat fritera något. Är så klumpig… Skulle säkert sätt eld på köket… Ser väldigt gott ut!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.