Snöfall

Ett ord som kan beskriva såväl de senaste dagarnas väder samt min senaste tårta. Min kompis ville överraska sitt tjejgäng, Snöfall, med en tårta som de kan smaska på när de åker till Sälen i morgon. Tårtan består av ljusa bottnar och den är fylld med päronmousse och After Eightfluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant. På snöflingorna är det ätbart glitter. På tal om snöflingor så var det första gången jag använde mina nya snöflingeutstickare och jag är kär. Det blir så otroligt fina snöflingor! På den vita kanten nedertill runt tårtan markerade jag med den minsta utstickaren och fick ett jättefint mönster.

Ann

5 svar på ”Snöfall”

  1. Hej
    Du gör jättefina tårtor. Och denna var super duper. Undrar var man kan få tag i snöflingestans, vore tacksam för tips.

  2. Du lagar så god mat och så fina goda tårtor.
    Vill gärna göra en snöflingetårta så jag undrar om man kan få veta var du har fått tag på snöflingestansen?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.