Sluring?

I morgon ska jag äta sluring och då ska ni också få veta vad jag menar med sluring, för jag har förstått att det finns samma benämning på olika maträtter.

Är det kanske nån som vet vad sluring är? Mina bröder och min mor behöver ju inte kommentera för jag vet ju att ni vet vad vi menar med sluring. Mor, du kan förresten få lite att äta i morgon när du kommer hit.

Annars har det varit en gnistrande kall vinterdag, dubbla byxor och tröjor, mössa över hela huvudet och längsta halsduken i flera varv runt hals och ansikte. Inte konstigt att de knappt kände igen mig på Konsum när jag var och handlade tidigare idag.

På tal om gnistrande, kolla in de underbara bilderna på snöflingor på Aftonbladet. Vilka konstverk!

Nu ska jag teckna nytt elabonnemang, vårt nuvarande går ut vid årsskiftet och genom att byta elbolag sparar vi iaf 500.- om året. Ibland är det lönt att kolla runt lite, tur att det då finns sidor som gör det åt en. Tack Elskling!

Jag slänger väl in ännu en länk då när jag ändå är i farten. Låt dagarna och nätterna fyllas av jul: SR Bjällerklang för dig som vill ha populärmusik eller SR Klassisk jul för dig som föredrar klassiska jultoner.

Ann

3 svar på ”Sluring?”

  1. Åhh! Sluring! För mig är det stekt fläsk, i en gräddig sås av potatis och rotfrukter! Med anor från norrland för min del iallafall! De va länge sen vill jag lova! Ser fram emot ditt recept!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.