Vilken kväll! OBS! Många bilder!

I går kväll var det alltså dags för vårt Idoläventyr. Jag, dotter Sofia, kompisen Bettina samt hennes dotter Kim åkte från Borås vid halv fem. Resan till Göteborg gick bra men inne i själva stan tog det stopp. Det var ju liksom inte bara vi som var där. Det var heller inte bara Idol som lockade folk. Robert Gustavssons show på Rondo samt Jul på Liseberg lockade nog en hel del besökare också.

Till slut släppte proppen framför Liseberg iaf och vi kunde ganska snart parkera bortanför Scandinavuim. Därifrån begav vi oss till fots till Restaurang Mandarin, en liten och mysig kinarestaurang där vi hade bokat bord. Maten och servicen var kanonbra och när vi ätit färdigt och betalat gick vi mot Scandinavium. Lite köande för att komma in men väl inne var det ganska gott om plats att röra sig på trots att det var jättemycket folk.

Känslan när man går ut på läktaren och ser alltihop framför sig går inte att beskriva. Man bara tittar och tittar och tittar och försöker få in så många intryck som möjligt. När vi hade hittat våra platser åkte kameran fram och sedan hängde den runt halsen på mig resten av kvällen. Vi satt ju ganska långt från scenen men mitt teleobjektiv gjorde ett bra jobb.

Här följer lite bilder, utan några kommentarer. Har dragit ner dem ganska mycket i storlek så det är väl inte den bästa kvalitén på dem, men håll till godo.

Vi fick en helt oförglömlig kväll och nästa år sitter vi där igen förhoppningsvis men då skulle vi nog vilja hamna lite närmare.. =)

Ann