Storhandling gånger två…

I går var vi på IKEA för att köpa inredning och grejer till köket. Just nu står min egen långe (ja, han är ju 1.96) hantverkare nere i mitt källarkök och fixar diskbänken. Ska bli så skönt när köket där nere är klart. Hade bilen full på väg hem från Göteborg igår, såväl inne i bilen som uppe på taket.

Idag blev det en tur till Coop för inhandling av mat till nyårsafton. Dessutom blev det inköp av lite bubbel och lite pangare till tolvslaget. Menyn för i morgon är bestämd, det blir Kräftsoppa till förrätt och barnen får lite plockepinnmat i stället för soppa, dvs olika goda saker spetsade på pinne. Till varmrätt blir det klassikern helstekt oxfilé med (förmodligen) krämig potatisgratäng, hemgjord bearnaisesås och rödvinssås samt vitlöksbräserade morötter och färsk broccoli. Till dessert bli det vit chokladmousse med exotiska frukter.

Vit chokladmousse har förrsten nått nya höjder idag när det gäller sökningar på min blogg.

Nu är det dags för helt annat mat, Tacos, eller Nackos som Jonathan säger. Han har önskat sig det länge nu och jag känner faktiskt att jag är riktigt sugen på det. Å andra sidan skulle jag kunna äta vad som helst just nu, är hungrig som en varg…

Ann

2 svar på ”Storhandling gånger två…”

  1. Låter som det blir en väldigt god nyårsmiddag för er. Spännande med köket! Och skönt förstår jag. Jag var utan kök en sommar. Ja, om man bortser från det provisoriska vi hade på altanen där maken kopplade in spisen till slut… När allt var klart låg jag på köksgolvet drack röd vin och njöööt 🙂
    Lycka till imorgon på radion och med ert firande. Gott nytt år!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.