Kortvecka

Det är skönt med storhelger! Har ju varit ledig ganska många dagar över jul och nyår förutom en av mellandagarna som jag jobbade. Denna vecka jobbar jag bara måndag till onsdag så i morgon är det ju som fredag! Sen är det fyra lediga dagar till! Härligt! Fast därefter blir allt som vanligt igen och ledigt blir det väl inte förrän till påsk men tiden kommer säkert att springa på som sjutton fram till dess iaf.

Detta kommer att bli en spännande vår med mitt företag och vart det kan leda. Har redan några lite större uppdrag som jag eventuellt kommer att ro i hamn. Ska även fortsätta min medverkan i Radio Sjuhärad i programmet Förmiddag på fredagar, det blir en ny programledare, gotländskan Erika Löthberg, men jag har haft en del kontakt med henne innan och jag tror det kommer att funka lika bra som det gjort med Lena Löfgren som varit programledare tidigare. På fredag är det dags för ett nytt radiorecept, en maträtt som jag lagade idag. Ovanligt av mig att vara ute i så god tid men jag måste försöka få lite struktur och planera lite, nä mycket, bättre om jag ska fixa detta med heltidsarbete, familj, hem och företag vid sidan av.

Mitt kök i källaren är så gott som klart, det är bara leveransen av vitvarorna samt installationen av el som saknas. Längtar tills det är klart! Vill flytta dit alla mina tårt- och matgrejer nu! Eller det hade iaf varit skönt att kunna göra det nu under ledigheten, vi får se hur det blir, kanske kan bära in alla grejer iaf men vänta med att plocka upp allt i hyllorna. Ja, så får det nog bli!

Ann

Ett svar på ”Kortvecka”

  1. Ja, jag håller verkligen med om att det är skönt med korta veckor, och att få lite ledigt. Men som sagt så är man snart inne i det vanliga igen. Men man får ju se fram emot våren och att det blir ljusare och ljusare.
    Jag får önska dig lycka till med företaget. Jag brukar lyssna på dig på radio sjuhärad och tycker att du har många goda och bra recept.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.