Fotbollsmorsa? Jag?

Storesonen Oscar har ju spelat fotboll tidigare men jag har absolut inget intresse för fotboll, eller någon sport för den delen, så det har mest varit hans pappa som har engagerat sig. Bakade iofs lite muffins när han spelade senast för sisådär drygt ett år sedan.

Jonathan har aldrig visat nåt direkt intresse för fotboll, han var med en gång när de startade upp fotbollsträningen för femåringar men han tyckte aldrig det var kul. I förra veckan började vi prata om fotbollsträning igen och när jag pratade med en mamma till hans ena klasskompis fick jag reda på att de flesta i klassen och de som är ett år yngre tränar på måndagar. Jag frågade Jonathan om han ville testa en gång och det ville han. I dag var det så dags och han tyckte det var riktigt kul och han fick mycket beröm från tränarna. Så det lär bli träning på måndagar framöver nu. Och det var fakiskt riktigt kul att se knattarna springa omkring och leka fotboll. Roligast var nog sista kvarten när de spelade i två lag mot varandra. Åtta spelare på en boll och en målvakt i varje mål. Fast när de lugnat sig lite började de snacka taktik och planera spelupplägg och passa mig hit och passa mig dit. Att jag sedan passade på att göra lite tårtaffärer samtidigt gjorde ju inte det hela sämre.. =)

Själv funderar jag på att testa på Bräda i morgon, en slags step-up, som kör igång i vår lilla idrottshall. Man kan komma och testa första gången gratis, får se om det är nåt jag tycker är kul. Jag tränar ju inget överhuvudtaget och tycker att det är ganska tråkigt att träna så det måste vara nån träningsform som jag tycker är rolig och inte för jobbig… =)

Ann

3 svar på ”Fotbollsmorsa? Jag?”

  1. Jag tror bestämt du har missuppfattat något om det där med att träna. Det SKA vara jobbigt. Det är liksom det som är själva grejen;-)

  2. Jag är heller inte det minsta sportintresserad. Men det är klart att det är kul när ens barn är intresserade.
    Jag går på Friskis och Svettis och tycker det är jättekul med träning. Jag tror att det finns något för alla bara man kommer på vad man gillar. Det ska vara lätt i början så man inte tröttnar. F & S har baspass för lite enklare konditionsövningar. Sen kanske coregympa skulle passa dig. Man står på samma fläck hela passet och gör olika övningar. Stärker bålmuskulaturen och man får starka rygg och magmuskler, vilket i sin tur gör att man får en bra hållning. Välkommen till friskis i Svenljunga om du vill pröva nån gång.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.