Favorit i repris

I oktober gjorde jag en Scooby Doo-tårta till Ludvig som fyllde 8 år. För ett tag sedan fick min kompis Åses son Ludvig syn på tårtan och han var helt bergsäker på att det var hans tårta, som han skulle få när han fyllde 8 år. Alltså kunde Åse inte göra annat än att beställa en Scooby Doo-tårta till sin Ludvig, på hans 8-årsdag. Visst är det lite lustigt att två killar, som heter likadant, till sina respektive 8-årsdagar önskar sig en tårta med Scooby Doo… =)

Denna tårta är fylld med blåbärssylt, blåbärsmousse och vit chokladfluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant samt sugarpaste. Detta var första gången jag gjorde ett marmorerat locket och det blev en väldigt häftig effekt fast det kanske syns lite dåligt på bilden.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

5 svar på ”Favorit i repris”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.