Love is in the air…

Min jobbarkompis ville överraska sin man med några smaskiga bakelser och frågade mig i fredags om jag kunde fixa något gott till Alla hjärtans dag. Naturligtvis kunde jag det!

Det blev små bakelser (eller inte så små egentligen) fyllda med hallonmousse och dumlefluff, spacklade och täckta med grädde och marshmallowsfondant. Några söta sockerhjärtan och handtextade ”Jag älskar dig” på lite olika språk fick bli de enda dekorationerna.

Här hemma har sambon fått chokladhjärtan av mig och Jonathan har fått en mjuk och gosig nalle med ett hjärta i famnen samt fem stycken legogubbar. Jag har fått… laga mat… =) Gjorde en härlig rätt med fläskfilé och vitlök, receptet är tänkt att bli veckans radiorecept så ni får vänta till på fredag.

Arbetet med mitt företag, Flickorna i köket, rullar på. Det kommer beställningar titt som tätt och just nu är jag mitt uppe i en tillverkning av smörgåstårta för 80 personer. De ska levereras på onsdag så idag har jag föreberett det som ska ligga mellan bröden. I morgon är det dags för ihopläggning och dekorering. Precis som när jag gör en vanlig tårta så är det dekoreringen som är det roliga, förberedelserna är bara en ganska tråkig del av vägen mot målet.

Det är verkligen kanonkul med företaget men det tar ju en del tid. Därför hinner jag inte lägga ner lika mycket tid på bloggen och nya recept just nu men ibland så hinns det med, dessutom försöker jag alltid lägga ut alla mina tårtor jag gör. Tyvärr hinner jag inte alltid med att kommentera på alla bloggar jag följer men jag läser alla inlägg iaf, fast jag just nu har jag legat drygt en vecka efter i läsningen på Bloglovin’. Börjar iaf komma ikapp mig, kan ju inte bara strunta i att läsa, jag kan ju råka missa något väldigt viktigt =)

Massa ♥kramar♥ till er alla!

Ann

3 svar på ”Love is in the air…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.