Smörgåstårta till 80 personer

I dag levererade jag 10 stycken smörgåstårtor till totalt 80 personer, nu blev de inte så många, vet inte vad de gjorde av det som blev över. Det var Matellklubben på jobbet som skulle ha sitt årsmöte och de vill beställa från Flickorna i köket, det fick de så gärna.

Det tar dock tid att göra så mycket smörgåstårta helt själv, när man dessutom gör all fyllning från grunden, inget färdigköpt klet här inte! Samtidigt är det väldigt bra att ha testat på att göra till så här många, man får en bra uppfattning om hur man ska gå tillväga vid nästa stora beställning =)

Annars har dagen flutit på, fick röja lite i mitt källarkök när jag kom hem, orkade liksom inte med det när jag var klar klockan elva i går kväll. Fick även bakat en tårtbotten och förberett en vit chokladfluff till en tårta som ska levereras på fredag, den kommer att bli kärleksfull.. =)

Jonathan hade en kompis med sig hem från fritids och sambon var och hjälpte sin mamma med hennes nya soffa så jag kunde med gott samvete spendera drygt en timma i mitt kära lilla kök.

I morrn är det torsdag, igen! Fattar inte vad det är med just torsdagar, det känns som att veckan bara består av torsdag och sen är det torsdag igen, tycker ju att det var torsdag i går, eller nåt.

Nu är det sängdags, var på hälsokontroll på jobbet i går och alla mina blodvärden var jättebra så tröttheten beror nog på för mycket jobb och för lite sömn iaf, något jag kanske visste innerst inne.

Ha det gott!

Ann

2 svar på ”Smörgåstårta till 80 personer”

  1. Hej

    ska bara tala om att det var jättegod smörgåstårta och den kan man tänka sig att äta fler gånger

    Mvh Pernilla

  2. Härligt att höra Pernilla, smugglade Tommy med sig en bit?

    Det är bara att beställa vettu! =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.