Välkommen in i mitt lilla kök!

Idag har jag haft Miljökontoret här på inspektion och mitt fina lilla kök fick ok! Några smågrejer som skulle kompletteras bara men inget av allvarligare art.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på köket nu när jag fått så gott som allt i ordning.


Kyl och frys, spis och micro samt förvaring och avställningsbänk.


Förvaring på hyllor under bänk och på väggar, arbetsbänk samt pall att sitta på. Litet kylskåp nere till vänster.


Diskbänk och ytterligare lite förvaring.

Är så nöjd med mitt lilla kök, har fått det precis som jag ville ha det. Stort tack till min älskade sambo som har kämpat och byggt så fint!

Ann

7 svar på ”Välkommen in i mitt lilla kök!”

  1. Linda & Helena: Jag trivs så otroligt bra i mitt lilla kök, allt känns perfekt!!

  2. Är det som ett litet extrakök bara? har ni ett annat oxå? för man får ju inte plats att äta där hehe. och av kaklet att döma har det vart bgt annat från början (typ grovtvätt?) tack för en bra blogg!!

  3. Tack Ann-Sofie! Men nu är det ju inte liksom så att jag har suttit och rullat tummarna under tiden som min sambo har slitit i källaren och dessutom har jag nog redan ”betalt” det där köket i förskott genom alla diskningar och matlagningar… fast jag tänker diska och laga mat till honom fortsättningsvis också… =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.