Fotbollssäsongen har startat!

Fast jag är ju inte intresserad av fotboll om det inte är i form av tårta såklart! Det var ju ett tag sedan jag gjorde nån fotbollstårta så det var riktigt kul att leka med alla sexhörningar och femhörningar. Blommor och text fick gå i blått och vitt vilket är färgen på laget som Elin spelar för, Hillareds IF. Innehållet blev också blått och vitt nu när jag tänker efter fast blåbärsmoussen går mer åt det lila hållet.

Tårtan är fylld med blåbärssylt, blåbärsmousse och vit chokladfluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

3 svar på ”Fotbollssäsongen har startat!”

 1. Hej! riktigt fin tårta! Hur gör du för att få den så rund??
  Ha det bra!
  tack på förhand!
  //Tina

 2. Hej Tina!

  Tack!!!

  Jag bygger tårtan upp och ner i en stor plastbytta, sen får den vila till dagen efter. Byttan jag använder har samma diameter som tårtbottnen och den första bottnen som jag lägger i (den som hamnar överst när tårtan är klar) brukar jag skära några hack ur runtom kanten.

  Ha det gott!

  Ann

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.