Med hammare och spik har jag byggt denna tårta!

Kanske inte riktigt så men det är iaf en tårta med verktyg på. Enligt pappan gillar Ollie verktyg, fast Ollie tyckte inte om den när han fick se den tidigare idag när den hämtades. Hoppas att det ändrades när tårtan väl stod framme på bordet där hemma.

Att göra just brädor är ganska kul. Först ser det bara ut som ljusbruna bitar men sen när det tillkommer lite hål och lite olika bruna nyanser och spikar så blir det helt plötsligt riktiga brädor! Det är samma wow-känsla varje gång!

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och centerfluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondantoch sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann