Traktortårta

När man säger traktortårta så tänker man sig nog att den är till en kille på åtta år ungefär. Men inte denna traktortårta, den skulle vara till en kille på 25 år! Och traktorn var ju ingan vanlig sån där röd traktor utan en Grålle TEA 20B. Tords flickvän Charlie har länge längtat efter att få beställa en tårta och hon var så lycklig när hon var och hämtade den här i söndags förmiddag.

Jag blev riktigt nöjd med såväl modellering som helheten på tårtan. Visst kunde jag gjort ännu fler detaljer på traktorn men någonstans måste man hejda sig, det får inte bli för plottrigt.

Tårtan var fyllda med blåbärssylt, blåbärsmousse och vit chokladfluff, spacklad med smörkräm och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant, sugarpaste och färgad smörkräm.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

3 svar på ”Traktortårta”

  1. Traktorn var väldigt fint gjord!! Gillade helheten på tårtan också. Du är väldigt duktig 🙂 och smaken låter som en 10 poängare!!

  2. Hej! Helt underbar tårta! 😀
    Min son blir snart 1 och älskar just grålle traktor 🙂
    Du har ingen beskrivning Hur du gjort den?
    Mvh

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.