Flugfisketårta

Det är nog bäst att jag berättar vad det är för slags tårta den här gången för det kanske mna inte ser direkt. Det är alltså en gigantisk ”bug” på tårtan, en slags fiskefluga. Originalet är bara en cm långt och denna är något större.

Min jobbarkompis syster beställde denna tårta som hon och några kompisar skulle ge till sin lärare Steen. Steen gillar att fiska med fluga så det var ganska givet vad det skulle vara på tårtan. Däremot var det inte helt enkelt att modellera en fluga med alla dess detaljer. Jag är iaf nöjd trots att jag hade en helt annan bild i huvudet av hur den färdiga flugan skulle se ut. Steen hade iaf direkt set att det var en fluga och systern lät hälsa att alla var jättenöjda och tyckte att tårtan smakade super!

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och dumlefluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann