Somriga blommor i socker!

Min mammas väninna och granne, Inger, ville att jag skulle göra en tårta till hennes 65-årsdag. Ingers lilla, lilla trädgård är alltid överfull med blommor under sommaren så det var inte svårt att veta vad denna tårtan skulle dekoreras med. Hade köpt några nya blomutstickare som jag fick testa också.

Tårtan var fylld med päronmousse och After Eightfluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste samt sockerkulor.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

4 svar på ”Somriga blommor i socker!”

  1. Hej Ann.
    Min blomstertårta var så god och fin. Du är ju en riktig konstnär. Det var nästan synd att äta upp den! TACK.
    Stor Kram
    Inger.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.