Godsaker till två 26-åringar.

Två 26-åriga tjejer fick smaka på några godsaker. Först ut är jobbarkompisen Emmas lilla minitårta som tre andra jobbarkompisar gav henne på födelsedagen. De brukar alltid ge henne en tårta när hon fyller år och skoja lite med hennes ålder. I år fick jag äran att göra tårtan och så här blev den:

Andra godsaken serverades dagen efter till Erika Löthberg på Sveriges Radio Sjuhärad. Hon är en av programledarna i programmet Löthberg och Vasell där jag medverkar med ojämna mellanrum. Erika var snäll och delade med sig till Therése Eriksson som var programledare för dagen.

Båda tårtorna var fyllda med blåbärssylt, blåbärsmousse och vit chokladfluff, spacklade med grädde och täckta och dekorerade med marshmallowsfondant.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann