Somriga doptårtor på rad

Fick en förfrågan från Restaurang Ellagården om doptårtor till lille Joels dopkalas. Detta kalset var i juli nån  gång, jag ligger efter ganska mycket med visningen av mina tårtor.

Tårtorna bestod av chokladbottnar och var fyllda med skivade färska jordgubbar, jordgubbsmousse och rabarbermousse, spacklade med grädde, täckta och dekorerade med marshmallowsfondant, sugarpaste och sockerkulor.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

2 svar på ”Somriga doptårtor på rad”

  1. Tack så jättemycket Marie! Nu har jag fixat till extra fötter till min vingliga tårtställning, tack för tipset! Killarna i verkstaden på jobbet gjorde det åt mig och som tack fick de en tårta =) Ett bra betalningsmedel!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.