Doptårta och tårta till ettåring

Petar in två tårtor i samma inlägg. När det gäller doptårtan till Liv så blev det en liten missuppfattning mellan mig och Livs mamma angående utseendet men det löste sig till slut iaf. Har lärt mig ett och annat efter det när det gäller att ta emot beställningar.

Bryans tårta gjorde jag efter en bild på en engångstallrik. Gillade verkligen konceptet med en stor siffra för åldern och ballonger runt. Hoppas jag får nån mer beställning på en liknande tårta för den blev verkligen tydlig och härlig!

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

7 svar på ”Doptårta och tårta till ettåring”

  1. Jättefina tårtor!
    Vad är det för utstickare du använder dig utav här till namnen?

  2. Tack Amy! Ja, det var det första jag tänkte när jag såg bilden på tallriken som kunden skickade till mig.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.