Fridas och Martins bröllopstårtor

Dessa tårtor gjorde jag för två veckor sedan men tiden räcker inte till för att lägga ut!

Hade ingen möjlighet att fota tårtorna när de stod på ställningen, måste fixa en liten fotostudio i källaren tror jag. Att fota enskilda tårtor är inga problem men när det blir flera stycken är det svårare.

Önskemålet var vita tårtor med vita rosor, murgröna, monogram i hjärta med silverkulor runt och siverfärgade ätbara band nertill.

Tårtorna var fyllda med jordgubbssylt, jordgubbsmousse och geishafluff. De var spacklade med grädde och täckta och dekorerade med marshmallowsfondant och sockerpärlor.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

8 svar på ”Fridas och Martins bröllopstårtor”

 1. Åh vilka ljuvliga tårtor!
  När jag själv meckar lite med tårtor här hemma har jag provat att göra efter ditt recept på marshmallowsfondant. Men hur tusan får du dom så extremt släta o vita?! Lite tips mottages tacksamt 🙂
  Hälsn. Lina

 2. Måste säga att du är verkligen fantastiskt duktig!!! Helt sagolika bakverk du gör! Jag undrar vad det är för färg du använder på det bandet längst ner? Det är marsipan va? Men vilken silverfärg? Är på jakt efter silverfärg men så svårt att veta hur resultatet blir, och vill ju inte köpa på mig flera olika sorter innan jag hittar rätt. Sen de där hjärtanen? Hur tusan har du fått till det??

 3. Hej Rebecca! Tack så jättemycket för din fina kommentar!

  Bandet nertill på tårtan är gjort i marshmallowsfondant som jag har färgat grå och sedan har jag målat med silverpulverfärg utspädd i alkohol. Silverfärgen är denna: http://www.tartdecor.se/qfc-metallicfarg-silver.html

  Hjärtana har jag gjort med en utstickare som jag inte har tryckt helt igenom.

  Ann

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.