Min lille lärling =)

När Sofia skulle firas för ett par veckor sedan hade hon bestämt att Jonathan skulle dekorera hennes tårta och så fick det bli. Jag bakade och fyllde med passionsfruktsmousse och vit chokladfluff, gjorde bokstäver och siffror och Jonathan gjorde resten! Han var riktigs duktig och för den som undrar vad det bruna uppe till vänster är så kan jag tala om att det är Sofias favoritfågel, en uggla =)

Jonathan tycker verkligen att det är jättekul att dekorera tårtor och vi pratade om det på fritids en dag när jag hämtade honom. Jag tänkte att det säkert finns fler barn som skulle tycka det var kul så jag frågade personalen om de hade lust att göra lite dekorationer under höstlovet. De skulle ju kunna göra cupcakes en dag som de kunde dekorera. De tyckte det var en jättebra idé så i kväll har jag stått och gjort 2 kg marshmallowsfondant i sex olika färger, packat ner lite olika utstickare samt samlat ihop lite olika slags ätbara pärlor och strössel. I morgon ska Jonathan få leka lärare och visa sina kompisar hur man gör!

Ann

4 svar på ”Min lille lärling =)”

  1. Hej!
    Jag hittade din blogg idag, kollade runt lite och måste bara säga att du gör väldigt fina tårtor!
    Ha det så bra.

  2. Nä Eva, inga bilder tyvärr men när jag hämtade sonen på fritids på onsdagen så satt de allihopa och tryckte ut blommor, gjorde spöken och pumpor och hade allmänt mysigt =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.