Tre tårtor som liknar varandra!

Fast till tre helt olika tillställningar; till en mamma/svärmors födelsedag, till personalen på praktikplatsen och till en pappa på Fars Dag! Man kan bjuda på tårta vid många olika slags tillfällen!

Tack-tårtan skulle Sofia bjuda på vid fikat den sista dagen på praktikplatsen och de dekorationerna fick hon hjälpa till att göra.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

2 svar på ”Tre tårtor som liknar varandra!”

 1. Hej!

  Jag vet att skriver på ett icke-relaterat inlägg, men jag såg i din presentation att ni har både katt och nymfparakit. Vi står i startgroparna att skaffa en katt, vi har haft flera tidigare men de har gott bort. Det jag undrar över är hur det går att ha en katt och en fågel under samma tak? Vi har nämligen en nymfparakit numera.. Utesluter det ena det andra eller går det bra? Vill absolut inte flytta in fågeln i ett sovrum som alltid skall ha stängd dörr, vill kunna ha båda djuren i de utrymmen där vi spenderar mest vaken tid.
  Vänliga hälsningar
  Lisa

 2. Hej Lisa!

  Får nog uppdatera min presentation för vi har ingen nymfparakit längre. Tyvärr kan jag inte ge dig några råd för vi hade aldrig fågel och katt tillsammans men jag vet att det finns de som har fått det att fungera. Tror att det är lättare när man har en kattunge som är van vid fågeln från den är liten. Hoppas det går bra för er!

  Ann

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.