Sista tårtorna för 2011 och den första för 2012!

Avsultade detta underbara tårt-år med två bröllopstårtor till Anna och Henke. Anna hade sett min bröllopstårta med brudparet som sitter på ett hjärta av stenplattor och där brudgummen lägger den sista plattan i hjärtat. Anna vill dock att det skulle vara ett rött hjärta i stället och att mannen skulle lägga dit en pusselbit. Höll på med tårtorna i fredags när Anna ringde och precis hade kommit på att barnen borde få vara med på ett hörn också. Jag fick genast en idé på hur jag skulle kunna få in småkillarna på ett bra sätt och jag blev väldigt nöjd med resultatet!

Tårta nummer två fick bestå av crème-/champagnefärgade rosor formade som ett hjärta samt deras namn.

Tårtan var laktosfria och fyllda med hallonsylt, hallonmousse och glasscrème, spacklade med grädde och täckta och dekorerade med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Tidigt på årets första dag kom Leos pappa och hämtade årets första tårta. Byggare Bob med någon av hans rullande kompisar samt lite brädor och spikar var önskemålet.


Kompisen Kranis fick hänga med Byggare Bob ut på detta byggäventyr.

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och glasscrème, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

12 svar på ”Sista tårtorna för 2011 och den första för 2012!”

 1. Verkligen jättefina tårtor! gillar ideen med pusselbitarna å barnen som tittar upp så sött 🙂

  sv: Oj 8 tårtor på en dag, de var tufft de! Jag gjorde 8 eller om de var 9 tårtor en vecka och de tyckte jag var mycket 😉 Men i de lägena måste man nästan skriva upp vad som ska göras så man inte glömmer något 🙂

 2. *S*….jag måste ju säga att dina tårtor är underbara….
  Vi verkar ha lite samma jobb…Fast mina tårtor är inte alls så fina,jag e ju lite dålig på pysselbiten. Kul sida .
  Kram från umeå

 3. Tack Sabina! Trevligt att du hittade till mig! Har dig också på bloglovin =)

 4. Hej Elisabeth! Visst är det kul med bakning och tårtor! Kikade runt lite i din blogg och ja, det verkar som om vi jobbar med lite liknande saker =)
  Ha det gott!
  Kram!

 5. Du är så himla duktig med detaljerna! Dina tårtor är nå otroligt detaljrika! Jag bara ÄLSKAR byggare Bob tårtan 🙂 SUperhärlig, som alla dina andra:)

 6. Tusen tack Sabina! Ja, Byggare Bob blev riktigt härlig, Kranis var extra rolig att göra!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.