Nedräkningen har börjat!!

Om en månad, den 3 februari, lämnar jag mitt trygga fasta arbete (som jag älskar!) för att famlande ge mig ut i mörkret som egen företagare på heltid. Eller helt mörkt är det ju inte. Jag har satt ut lite bloss här och var under drygt ett års tid och förhoppningen är att dessa ska sprida sig som en löpeld!

Naturligtvis kommer jag inte bara att förlita mig på gamla meriter och tidigare kunder, kommer såklart att marknadsföra mig mer medvetet än vad jag har gjort hittills. Fast jag måste nog ändå säga att den bästa marknadsföringen är via visitkorten som jag skickar med varje tårtbeställare. Tårtorna talar för varan och visitkortet visar vägen!

Så är det med tårtan som hämtades idag. Beställd av en syster till sonens klasskompis mamma. En mamma som beställt tårta till kalas där systern varit med. Detta är systerns andra tårtbeställning och den första ledde till en ganska stor tårtbeställning till ett bröllop. Så visst är tårtorna i sig bra reklampelare!

Dagens tårta är en av de jag tycker är coolast, en halv fotboll. Det är så häftigt att se hur en fotboll växer fram för varje hexagon och pentagon som kommer på plats och när sedan sömmarna fullbordar verket blir jag lika förvånad varje gång. Min första fotboll var faktiskt min första beställning från någon som jag inte kände sedan förut. Den beställningen har sedan resuterat i många fler =)

Tårtan var fylld med drottningsylt, drottningmousse och vit chokladfluff, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

14 svar på ”Nedräkningen har börjat!!”

 1. Vad kul att du kör på heltid snart!! Jag önskar dig all lycka med ditt företag, & jag tror inte det blir några problem för dig att skaffa nya kunder 😉 för dina tårtor är helt underbara!!

 2. Hittade till dig av en ren slump.
  Gillar verkligen dina skapelser.
  Lycka till med eget företag!!!

  Allt gott
  //Ewa L

 3. Det är olidligt spännande Amy!! Vill att det ska vara februari typ nu!! =) Kram!

 4. Hej!

  Sitter här och spanar in dina fina fotbollstårtor.

  Får jag fråga: När du gör ”rutorna”, lägger du dem rakt på grädden/smörkärmen? Eller du täcker tårtan först med marsipan/sugarpaste och sedan lägger pusslet utanpå?

  Finns det inte risk att det du spacklat med träcker upp i skarvarna?

  Du har verkligen lyckats att få perfekt resultat på dina tårtor!

 5. Hej Sandra!

  Tack för dina fina ord!
  Jag har alltid ett lager med marshmallowsfondant (det jag använder mest) under ”rutorna” =)

  Ann

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.