Trevligt att återse två gamla bekantingar!

Jag har ju gjort en hel del tårtor med Blixten och Bärgar’n, framförallt med Blixten, men de är lika roliga att göra varje gång! Det är en sån skön känsla när jag har en bit marshmallowsfondant eller sugarpaste i mina händer och så bara det blir en figur. När sedan färger och detaljer kommer på plats och jag ser min färdiga skapelse då vet jag att jag har tagit rätt beslut! Det kommer att bli så kul att göra detta på heltid! Fyra veckor kvar! =)

Namn och dekorationer fick hamna på kanten och på brickan, kompisarna tog allt för stor plats på denna 10-personerstårta.

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och dumlefluff, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

10 svar på ”Trevligt att återse två gamla bekantingar!”

  1. Tack dottern min! Har en ny bokstavsutstickare och tyckte de blev lite roligare med svarta och vita rutor.

  2. Jag fäster mina rosor med kristyr.
    Häftig tårta du gjort…och alla andra tårtor med:) Många fina:)

  3. Oh!! En sån ska jag beställa någongång till Sam. Han fullkomligt älskar blixten och bärgarn! 🙂 Duktig du är!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.