Sveriges Mästerkock 2012

Ja, jag var ju på audition för programmet i höstas men gick inte vidare till dag två då man fick laga mat på plats och bjuda domartrion på. Det gjorde däremot min dotters klasskompis Viktor. Hälsade på honom när vi var på audition, han undrade väl vad det var för en gammal tant som kom fram och presenterade sig =) Jag hade sett honom på bild innan så det var inga problem att hitta honom bland alla som var med på uttagningen. Iaf så var ju Viktor med i tisdagens avsnitt av Sveriges Mästerkock och han fick sitt förkläde och gick vidare. Hur det gick sedan har jag ingen aning om, det får onsdagens avsnitt visa.

Kolla gärna in på Viktors blogg, just nu svämmas den över av Sveriges Mästerkock men det finns en massa finfina recept att inspireras av! 19 år och väldigt framåt när det gäller mat! Sånt gillas!

Ann

5 svar på ”Sveriges Mästerkock 2012”

  1. Så synd att du inte kom med i programmet. Jag hinner knappt titta på tv, men hade du varit med så hade jag ju naturligtvis följt det.

  2. Åh, vad roligt det hade varit om du gått vidare! Själv hade jag aldrig klarat pressen. Tycker Moberg är rent elak mot en del.

  3. Hej ann! va synd att du inte gick vidare.. men tack för de fiona orden! dock häll det ju inte så länge för mig heller i tävlingen.. riktigt fina tårtor gör du med! lägger till dig på blogglistan! /viktor

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.