Det är nåt speciellt med rödhåriga tjejer!

Jobbarkompisen Thomas ville ha två tårtor till dottern Maijas 4-årskalas. Maija hade önskat sig en med Pippi Långstrump på och en med Lilla My. Jättekul att göra två nya figurer och vilka sköna figurer dessutom! Två rödhåriga tjejer med en massa vilja och attityd! Undrar om det speglar lite vad Maija är för typ av tjej 😉

Tårtorna var fyllda med hallonsylt, hallonmousse och vit chokladfluff, spacklade med grädde, täckta och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

5 svar på ”Det är nåt speciellt med rödhåriga tjejer!”

  1. Vilka härligt färgglada tårtor! Maija måste nog vara en tuff liten flicka hon, om figurerna skall representera henne. 🙂 Tycker förresten det är otroligt roligt att du skall börja med din tårtverksamhet på heltid, stort lycka till med det!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.