Stor tårta till en liten kille…

En av ägarna till restaurangen som levererar lunch till jobbet blev pappa förra veckan och nu ville han ha en tårta att lämna till förlossningen som tack. Jag kan meddela att 20-personerstårtan vägde mer än lille Emilio…

Har hämtat inspiration till nallen från Toves blogg Baka baka liten kaka, hon gör så underbart söta smånallar och småkaniner!

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och vit chokladfluff, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marshmallowsfondant, sugarpaste och sockerpärlor.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

6 svar på ”Stor tårta till en liten kille…”

  1. Jättesöt tårta! Fina detaljer, speciellt det textade kortet (så fint kan jag inte texta…) och babyns tår. Vacker blå färg på tårtan också. Och tack för länken! 🙂

  2. Tack så jättemycket Tove! Och tack för en massa inspiartion! Man blir ju inspirerad lite överallt men det gäller att komma ihåg var man såg det och ge något tillbaka, i form av en länk tex. =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.