Men det gör detsamma för han är min soldat…

Man skulle kunna tro att denna tårtan var till en kille som precis blivit klar med lumpen men så var icke fallet. Den var till en 11-åring som älskar allt som har med militärer och kamouflage att göra. Han fick en kamouflagemönstrad tårta förra året och i år kände jag mig mogen att göra en liten militärgubbe. Eller liten kanske är fel ord, snubben blev så lång att ena benet fick hänga lite utanför =)

Tårtan var fylld med ett tunt lager jordgubbssylt, glasscréme (gräddig vaniljkräm) och dunlefluff, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och smält blockchoklad. Målad med ätbara färger utspädda i lite alkohol.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Följ Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats.

Ann

2 svar på ”Men det gör detsamma för han är min soldat…”

  1. Har nyligen börjat följa din blogg och blir så enormt imponerad av det du gör. Har även själv fått mycket inspiration. Alltid tyckt det varit kul att dekorera tårtor, och nu även själv gjort några tårtor i marsipan med dekorationer i SP som blivit rätt snygga.

    Nu till en fråga, var beställer du material ifrån? Jag har hittat några sidor, men vet inte vilken man ska välja att beställa från.

    Mvh Sara

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.