Det var inte bara dop förra helgen…

nä, förutom de fyra doptårtorna så var det ett antal födelsedagar som skulle firas.

En uggletårta i retromodell till en liten tjej…

… och en tårta i milda färger med rosatonade blommor till en större tjej.

Lukas favoritspel just nu är Angry Birds…

och Amanda hade själv bestämt att hon ville ha en leopardmönstrad tårta med shoppingkassar på.

Följ gärna Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats och passa på att titta in hos Flickorna i köket för att se fler tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Och om ni är sugna på att vinna en biljett till Bal- och bröllopsmässan på Åhaga i Borås den 19/2 så har ni chansen nu. Bara in och kolla på detta inlägg!

Ann

14 svar på ”Det var inte bara dop förra helgen…”

  1. Amandas tårta har jag själv smakat på, och den var jättegod och väldigt fin. Min sambo är morfar till den nyblivna tonårstjejen, så vi var bjudna på kalaset.

  2. Så fina tårtor, gillade uggletårtan väldigt mycket! När jag kollade runt lite mer på din blogg såg jag att vi har skytte som gemensamt intresse med, fast jag är gevärsskytt 🙂

  3. Jag såg det i din blogg Ingela! Ni var väl med när lillebror firades också har jag för mig =)

  4. Tack Linda! Ja, uggletårtan blev riktigt härlig.

    Tyvärr har jag inte tid för skyttet numer, har skjutit vid två olika omgångar i mitt liv men vem vet, det kanske blir en tredje gång =)

  5. Tack fina Emmy! Tror nog att jag kommer att få fler beställningar på liknande uggletårtor =)

  6. Oj så härliga tårtor! Ugglan är otroligt lyckad, tycker massor om den tårtan! Och en Angry Birds-tårta skulle jag så gärna vilja göra någon dag, din blev jättefin!

  7. Tack Tove! Ugglan har blivit en riktig favorit! Angry Birds var riktigt kul att göra, tyvärr är jag för lite insatt i spelet för att få till alla extra detaljer men det kommer kanske på nästa =)

  8. Tack fina Amy!! Just den veckan var min sista vecka på mitt heltidsjobb så det var lite körigt innan alla tårtor var klara. Nu jobbar jag ju heltid med mitt företag så nu har jag all tid i världen!! =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.