I dagens Borås Tidning

För ett par veckor sedan hade jag besök av reportern Gunnel Almart från Borås Tidning, med sig hade hon en fotograf samt en fotografpraktikant. Det blev fullt i mitt lilla källarkök när jag skulle visa hur jag täcker en tårta men det var bara en kort stund så det gick bra och vid det efterföljande fikat vid kökbordet i vårt vanliga kök hade vi en trevlig pratstund.

I dagens BT är alltså reportaget med och eftersom det inte ligger ute på nätet så har jag fotat av det från tidningen.

Hela förstasidan på del 2 upptas av mig…

Sedan är det en helsida inne i tidningen.

Jag fick läsa igenom reportaget innan det gick i tryck och jag är riktigt nöjd med vad hon har skrivit!

Ann

6 svar på ”I dagens Borås Tidning”

  1. Vad ROLIGT, vilken reklam för dig, stort Grattis o lycka till m förteaget i framtiden, du har gjort det jag drömmer om, men jag är för feg, ännu en gång, lycka till! // Lena 🙂

  2. Tack Lena! Vad är det du är för feg för? Det är bara att satsa! /Ann

  3. Hur kul som helst Linda och jag är jättenöjd med reportaget! Kram! / Ann

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.