Åh, den ljusnande framtid är vår..

Min svettigaste vecka är över, har aldrig gjort så många tårtor under samma vecka. Studenttårtorna har dominerat men det har även varit en del andra tårtor såsom bröllopstårta, doptårta och barntårtor. Dock tänkte jag  dela med mig av studenttårtorna i detta inlägg.

Och här är min alldeles egna nybakade student, älskade dottern Sofia!

Följ gärna Flickorna i köket på Facebook, där läggs tårtbilderna upp nästan direkt efter att tårtorna har hämtats eller levererats och passa på att titta in hos Flickorna i köket för att se fler tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

4 svar på ”Åh, den ljusnande framtid är vår..”

 1. Hej!
  Oj vilka fina tårtor du gör, du har verkligen ett öga för att dekorera. Lagom mycket och alltid en jättefin balans. Grymt imponerande!
  Min sambo fyller 30 i helgen och jag googlade lite fräcka tårtor att bjuda hans vänner på och fastnade för rumptårtan du gjort. Vore jätte tacksam om jag kunde få lite tips om hur du format den. Har du spacklat till den lite bulligare formen eller lagt in extra lager med tårtbotten?
  Tack för en väldigt inspirerande sida!!
  MVH Lovisa

 2. Tack Lovisa!

  Finns ännu fler tårtor på företagets Facebooksida, http://www.facebook.com/flickornaikoket

  Jag har bara lagt i mer fyllning i själva skinkorna och mindre i svanken om du förstår hur jag menar 😉 Sedan har jag rundat av överkanten av tårtbotten och spacklat allt med smörkräm.

  Lycka till med din tårta!

  Ann

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.